Opzoek naar een loodgieter?

klanttevreden

Uw voordeel

Jarenlange ervaring.
Spoedservice.
Wij vinden altijd een oplossing.
Snelle service & vakkundig personeel.

Vraag een offerte aan
 
24/7 Bereikbaar
Binnen 30 minuten
Gecertificeerd

Loodgieter Katwijk

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden gaat u naar uw Loodgieter in Katwijk. SAM Loodgieter zorgt dat u snel van uw probleem wordt verholpen. Van problemen met het sanitair tot het onderhoud van uw Cv-ketel, SAM Loodgieter staat voor u paraat. Door onze expertise, weten we van elk probleem snel de oorzaak te vinden en kunnen we dit snel en goedkoop oplossen. Voor een volleerd loodgieter in Katwijk schakelt u SAM Loodgieter in! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken om uw probleem te verhelpen.

Neem direct contact met ons op via 071-7440160

Verstopping verhelpen

Heeft u last van een verstopping? Uw loodgieter uit Katwijk is uw gespecialiseerd ontstopper . Wij zorgen dat uw verstopping binnen korte tijd ontstopt wordt en daarnaast geven wij u advies over hoe u in de toekomst een verstopping zelf kan voorkomen. Blijf niet langer zitten met uw verstopping en bel met onze 24/7 dienst in Katwijk voor hulp en advies op maat.

Lekkage? Spoeddienst Loodgieter Katwijk!

Bij een lekkage is het belangrijk dat uw loodgieter snel ter plaatsen is. Met de 24/7 spoedservice van uw loodgieter in Katwijk wordt uw lekkage snel en vakkundig verholpen.

Lekkages kunnen blijvende schade aanrichten aan uw huis. Blijf daarom niet zitten met uw lekkage en laat uw SAM Loodgieter uw lekkage aan bijvoorbeeld het fornuis, dak of centrale verwarming oplossen. Door onze ervaring en het gebruik van alleen de beste materialen en gereedschappen, kunnen wij uw lekkage snel traceren en dichten. Uiteraard zorgt uw loodgieter uit Katwijk dat de lekkage niet terug zal komen!

Cv-ketel

Van het installeren van een nieuwe cv-ketel tot het onderhoud, uw loodgieter uit Katwijk verzorgt het tot in de puntjes. SAM Loodgieter heeft verstand van alle merken cv-ketels en is dus gegarandeerd vaardig genoeg om u te helpen met uw cv-ketel. Niets is vervelender dan onvoorziene kosten. Onze vakkundige loodgieters zorgen dat uw cv-ketel tijdens het onderhoud wordt schoongemaakt. Zo voorkomen wij dat u in de toekomst voor onvoorziene kosten- en situaties komt te staan.

Heeft u problemen met uw huidige cv-ketel? Maak dan gebruik van de 24/7 dienst. Onze professionals uit Katwijk geven u graag advies en staan klaar om u te helpen.

Sanitair

Opzoek naar een deskundig loodgieter in Katwijk die u kan helpen met alles wat met uw sanitair te maken heeft? SAM Loodgieter vervangt, plaatst of onderhoudt uw sanitair zonder dat u iets hoeft te doen. Wij nemen uw klus volledig uit handen en zorgen dat u 100% tevreden bent. Neem daarom direct conctact op met uw loodgieter uit Katwijk en laat onze professionals u adviseren over uw sanitair.

Reparatie

Reparaties worden binnen no-time geregeld door uw loodgieter in Katwijk. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit gereedschappen en onderdelen bent u bij SAM Loodgieter verzekerd dat bijvoorbeeld uw sanitair er na de reparatie beter uit zal komen dan ooit tevoren. Laat SAM Loodgieter uw reparaties doen en maak kennis met de kwaliteit die ons loodgietersbedrijf uit Katwijk kan garanderen.

Uw voordeel

Jarenlange ervaring.
Spoedservice.
Wij vinden altijd een oplossing.
Snelle service & vakkundig personeel.

Teruggebeld worden?

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?