Opzoek naar een loodgieter?

klanttevreden

Uw voordeel

Jarenlange ervaring.
Spoedservice.
Wij vinden altijd een oplossing.
Snelle service & vakkundig personeel.

Vraag een offerte aan
 
24/7 Bereikbaar
Binnen 30 minuten
Gecertificeerd

Loodgieter Wassenaar

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Wassenaar staat SAM Loodgieter 24/7 paraat voor u. Onze loodgieters uit Wassenaar kunnen u o.a. helpen met:

  • C.v. & cv-ketel onderhoud, reparatie en installatie
  • Lekkages in en rondom uw huis
  • Verstoppingen in sanitaire afvoerleidingen
  • Plaatsen van sanitair

Naast bovenstaande diensten kunt u onze een loodgieters ook inschakelen voor andere klussen zoals leidingen verleggen en het onderhoud van uw riool. Aarzel niet en neem contact op met één van onze loodgieters uit Wassenaar voor advies en/of hulp bij uw klus.

Bel snel 071-7440160 en schakel direct een goedkope loodgieter uit Wassenaar in.

24/7 spoedservice

De meeste loodgieterswerkzaamheden komen voort uit onverwachtse problemen en daarom bieden onze loodgieters uit Wassenaar een 24/7 service aan in. Onze 24/7 service houdt in dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereik- en inzetbaar zijn voor alle klussen – in en rondom uw huis – die u door een professionele loodgieter wil laten verhelpen. Bij ons is 24 uur per dag ook echt 24 uur. Heeft u last van bijvoorbeeld een lekkage of verstopping die snel verholpen moet worden? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Door een dergelijk probleem met spoed te laten lossen door een loodgieter in Wassenaar bent u zeker dat uw probleem binnen 2 uur verholpen is!

Bel snel ons loodgietersbedrijf op 071-7440160 in geval van spoed.

Problemen met uw c.v.? Bel SAM Loodgieter Leiden

Niemand zit te wachten op een koud huis of op koud water uit de kraan. Schakel daarom direct een loodgieter uit Wassenaar in, om de problemen met uw c.v. te laten verhelpen. Onze loodgieters zorgen dat uw c.v. wordt gerepareerd (wanneer nodig met spoed) en zorgen dat hetzelfde probleem zich in de toekomst niet meer voor zal doen. In het geval van spoed zorgt SAM Loodgieter dat uw c.v. binnen no time wordt gemaakt.

Neem direct contact met ons op via 071-7440160

Lekkage

Wanneer u last heeft van een lekkage in bijvoorbeeld uw waterleiding of uw vloerverwarming staan onze loodgieter uit Wassenaar voor u klaar. Door innovatieve methodes weten onze loodgieters de lekkage snel op te sporen, waardoor uw lekkage ook snel verholpen kan worden. Doordat een lekkage in veel gevallen lastig te traceren is, kan het u veel tijd besparen om direct een loodgieter uit Wassenaar in te schakelen. Onze professionele loodgieters zorgen dat uw lekkage volledig verholpen zal worden!

Onderhoud

Onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van bijvoorbeeld uw c.v. verlengt wordt. Door een loodgieter uit Wassenaar in te schakelen voor het onderhoud van uw c.v., cv-ketel en sanitaire toestellen kunt u niet alleen de levensduur verlengen, maar zal de kans op defecten ook afnemen en daardoor zult u een hoop kosten besparen. Laat daarom altijd het onderhoud doen door één van onze vakkundige loodgieters in Wassenaar.

Verstopping verhelpen

Een verstopping in uw afvoerleiding? Onze loodgieters uit Wassenaar weten precies hoe ze uw verstopping snel kunnen verhelpen. Een verstopping kan diep in de afvoerleiding zitten en kan hardnekkig te verhelpen zijn. Om deze reden is het vaak onmogelijk om de verstopping zelf en op een milieu vriendelijke manier (zonder chemische middelen) te verhelpen. Door professioneel gereedschap kunnen onze loodgieters uit Wassenaar u verzekeren dat uw verstopping snel wordt verholpen en niet meer terug zal komen. Neem hiervoor contact op met een loodgieter uit Wassenaar of omstreken.

Installatie van sanitair

Bent u opzoek naar een loodgieter uit Wassenaar die uw sanitaire voorzieningen zonder enige moeite voor u installeert? SAM Loodgieter Leiden heeft tal van vakkundige loodgieters voor u klaar staan die uw sanitaire snel kunnen installeren. Onze loodgieters kunnen zowel uw w.c. als uw volledige douche installeren. Voor vrijwel alle installaties in uw sanitaire ruimtes schakelt u een loodgieter uit Wassenaar in.

Bel direct 071-7440160 en zet snel een goedkope loodgieter uit Wassenaar in.

Uw voordeel

Jarenlange ervaring.
Spoedservice.
Wij vinden altijd een oplossing.
Snelle service & vakkundig personeel.

Teruggebeld worden?

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?